Beylikdüzü Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Beylikdüzü Okyanus’ta Bilim Haftası ve Pi günü heyecanla kutlandı
Beylikdüzü Okyanus’ta Bilim Haftası ve Pi günü heyecanla kutlandı Beylikdüzü Okyanus’ta Bilim Haftası ve Pi günü heyecanla kutlandı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
8- 14 Mart 2018 Bilim ve Teknoloji Haftası’nda öğrencilerimizin bilim ve teknolojiye olan ilgilerini arttırmak amacıyla fen bilimleri öğretmenleri tarafından çeşitli deney ve etkinlikler hazırlandı. Öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikler, yaptıkları mini deneyler ile gün boyu sürdü

8- 14 Mart 2018 Bilim ve Teknoloji Haftası’nda öğrencilerimizin bilim ve teknolojiye olan ilgilerini arttırmak amacıyla fen bilimleri öğretmenleri tarafından çeşitli deney ve etkinlikler hazırlandı. Öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikler, yaptıkları mini deneyler ile gün boyu sürdü.

“Hızlı olan kazansın” başlığı altında sınıfların kapısına yapıştırılan soruların doğru cevabını ilk getiren öğrenciler ödüllendirildi.

14 Mart Pi günü olması sebebiyle Fen Bilimleri zümresi Matematik zümresi ile birlikte disiplinler arası çalışmalara katkıda bulundu. Ortak hazırlanan bilgi yarışması ile öğrenciler birbiriyle yarıştı. Heyecanlı rekabetin kendini gösterdiği yarışmada öğrencilerin motivasyonları görülmeye değerdi.

 


Haber
:
Sabriye Kayaş
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Sabriye KAYAŞ
Tarih
:
21 Mart 2018, Çarşamba 14:14
Okunma
:
1.145 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları