Beylikdüzü Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Beylikdüzü-Beykent Okyanus Koleji 7. Sınıflar Arası IV. Debate Yarışması Yapıldı!
Beylikdüzü-Beykent Okyanus Koleji 7. Sınıflar Arası IV. Debate Yarışması Yapıldı! Beylikdüzü-Beykent Okyanus Koleji 7. Sınıflar Arası IV. Debate Yarışması Yapıldı!
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri İngilizce zümresi olarak gelenekselleştirdiğimiz bir etkinlik haline gelen 7. SINIFLAR ARASI IV. DEBATE YARIŞMASI yapıldı.

Öğrencilerin araştırma becerilerini geliştirmeyi ve kendi fikirlerini özgüvenle seyirci önünde savunabilmelerini amaçlayan münazaramızın 2. Etabı olan kampüsler arası müsabakada Okyanus Koleji BEYLİKDÜZÜ Kampüsü, BEYKENT kampüsü ile karşı karşıya gelmiş ve ‘’Kitaplar mı, yoksa Filmler mi daha eğiticidir’’ konusunda tartışıp rakip arkadaşlarını ve jüriyi kendi savundukları konuda ikna etmeye çalışmışlardır. Her iki grubun da başarı ile tamamladığı münazara da BEYLİKDÜZÜ kampüsü bir üst tura geçmeye hak kazanmıştır. Katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyor, bundan sonraki etaplarda başarılar diliyoruz.


Haber
:
Gamze Uyar
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Neval KÜRAY
Tarih
:
13 Ocak 2020, Pazartesi 11:01
Okunma
:
750 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları