Beylikdüzü Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Beylikdüzü Kampüsü İlkokul Kademesinde Anne-Baba-Çocuk Atölyesi Etkinliği Gerçekleştirildi
Beylikdüzü Kampüsü İlkokul Kademesinde Anne-Baba-Çocuk Atölyesi Etkinliği Gerçekleştirildi Beylikdüzü Kampüsü İlkokul Kademesinde Anne-Baba-Çocuk Atölyesi Etkinliği Gerçekleştirildi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beylikdüzü Okyanus Koleji İlkokul Kademesinde Anne-Baba-Çocuk Atölyesi Etkinliği Yapıldı.

Okyanus Kolejleri İlkokul Kademesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi tarafından yürütülen Anne Baba Çocuk Atölyesi projesi devam etmektedir. İlkokul velileri ve öğrencilerinden oluşan gruplarla, okul psikologları İlyada Gençer, Tuğçe Acar, Cansu Metin liderliğinde yürütülen çalışma gerçekleştirilmeye devam etmektedir.Velilerimizden ve öğrencilerimizden oluşan gruplarla yürütülen çalışmanın Mart Ayındaki konusu Çocuklarda Kaygı Oluşumu ve Kaygıyı Anlamak üzerine gerçekleştirildi.

Anne-Baba-Çocuk Atölyemiz 2 bölümden oluşmaktadır. Birinci bölümde Çocuklarda Kaygı Oluşumu ve Kaygıyı Anlamak hakkında bilgilendirici ve interaktif sunum yapılırken, ikinci bölümde ise konu ile ilgili yaratıcı drama etkinlikleri yapıldı.Velilerimiz ebeveyn olma deneyimlerini paylaşırken, diğer tarafta Çocuk Atölyemizde öğrencilerimizle kaygıyı yönetebilme ve başa çıkabilme üzerine eğlenceli, öğretici drama çalışmaları gerçekleştirildi.

Anne-Baba-Çocuk Atölye çalışmasına katılan velilerimiz, öğrencilerimiz keyifli ve verimli bir zaman geçirdiklerini vurguladılar. Yapılacak olan diğer atölye çalışmalarına da katılmak istediklerini ifade ederek okulumuzdan mutlu ayrıldılar. Bizler de Okyanus Kolejleri Rehberlik Birimi olarak yaptığımız atölye çalışmaları ile bu sürece katkı sunmak ve süreçte bir renk olmayı amaçlıyoruz.


Haber
:
Gamze Uyar
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
İlyada GENCER
Tarih
:
10 Nisan 2019, Çarşamba 15:15
Okunma
:
704 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları