Beylikdüzü (Anaokulu) Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Türkiye Voleybol Federasyonu Okyanus Koleji Dev işbirliği
Türkiye Voleybol Federasyonu Okyanus Koleji Dev işbirliği Türkiye Voleybol Federasyonu Okyanus Koleji Dev işbirliği
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Türkiye Voleybol Federasyonu'yla Dev İşbirliği

Türkiye Voleybol Federasyonu ile eğitim, bilim, sanat ve spor alanlarında ülkemizin yarınları olan gençlere 12 yıldır farklı projelerle yatırımlar gerçekleştiren Okyanus Kolejleri arasında protokol imzalandı.
Okyanus Koleji Kemerburgaz Kampüsü’nde düzenlenen imza törenine Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil, Okyanus Kolejleri Genel Müdürü Lokman Demiray, TVF ve Okyanus Koleji yönetim kurulu üyeleri, Voleybol Fabrika ve Okyanus Koleji voleybol sporcuları katıldı.

BAŞARILI VOLEYBOLCULAR BURSLU OKUYACAK

2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılı başlangıcında spora verdiği önemle yeni bir projeye daha imza atan Okyanus Koleji bu anlaşma ile TVF tarafından hayata geçirilen Fabrika Voleybol Projesi'nin icrasını sağlayacak tesislerin oluşturulmasına katkıda bulunacak.

TVF ile Okyanus Koleji arasında yapılan anlaşma sayesinde 2020 yılına kadar voleybolda başarılı olan sporculara tam burslu eğitim verilecek. Bu işbirliği ile ayrıca çocukların ve gençlerin alkol, sigara ve diğer kötü alışkanlıklardan korunması, beden ve ruh sağlıklarının gelişmesi, voleybol sporunun geniş kitlelere yayılması sağlanacak.

ISF (International Scholl Finals ) - Liselerarası şampiyonalarda kız ve erkek voleybol takımları Okyanus Kolejleri bünyesinde oluşturulup ülkemizi Türk Voleybolunda temsil edecek.

TVF BAŞKANI MUTLUGİL: ''GENÇLERİMİZİN, RAKİPLERİMİZDEN DAHA ÜST SEVİYEDE VOLEYBOL EĞİTİMİ ALMALARINI DESTEKLEYECEĞİZ’’

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil, düzenlenen protokol imzasında yaptığı açıklamada, ‘’Bugün bizler ve Türk Voleybolu için çok önemli bir gün. Çünkü özellikle önümüzdeki dönemde milli takımlarımızda bizleri temsil edecek olan değerli sporcuların, sportif eğitim haricinde iyi bir genel eğitim almaları için önemli bir marka olan Okyanus Kolejleri ile protokol imzalıyoruz.

Biz Türkiye Voleybol Federasyonu olarak, önümüzdeki dönemde milli sporcularımızın üst düzey eğitim alması gerekliliği konusunda ciddi atılım içerisindeyiz. İyi eğitimli, lisan bilen sporcuların performans sporcusu olma yolunda avantaj elde ettiğine inanıyoruz. Okyanus Kolejleri ile beraber yeni bir döneme giriyoruz. Onlar ihtisas sahibi oldukları genel eğitim konusunda bize destek olacaklar, biz de teknik kadrolarımızla öğrencilerin daha üst düzey ve dünya seviyesinde, rakiplerimizden daha üst seviyede voleybol eğitimi almalarını destekleyeceğiz.  Bu anlaşma nedeniyle Türk Voleybolu’na katkılarından dolayı Okyanus Kolejlerine ve Okyanus Kolejleri Genel Müdürü Lokman Demiray’a ve Okyanus Kolejleri’ne teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi.

OKYANUS KOLEJLERİ GENEL MÜDÜRÜ DEMİRAY: ‘’SPORA VERDİĞİMİZ DESTEK HER ZAMAN ÖN PLANDA OLDU’’

Okyanus Kolejleri Genel Müdürü Lokman Demiray ise yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Okyanus Kolejleri olarak spora desteğimiz her zaman ön planda oldu. Sayın başkan verdiği destekle bizi onurlandırdı. Biz, voleybol ve genel eğitimi daha kurumsal ve profesyonel şekilde ileriye götüreceğimiz ölçüde elimizden geleni yaparak ulusal ve uluslararası alanda kazanılacak olan başarılarda katkı sahibi olmak istiyoruz. Kurumumuz ve Türk Voleybolu için bu anlaşmanın hayırlı olmasını temenni ediyor, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil ve Türkiye Voleybol Federasyonu’na destekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Anlaşma sonrasında TVF Başkanı Özkan Mutlugil, Okyanus Kolejleri Genel Müdürü Lokman Demiray’a günün anısına milli takım forması verirken, Lokman Demiray ise Özkan Mutlugil’e plaket takdim etti.


Haber
:
Fırat TUMBUL
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Murat Akdemir
Tarih
:
23 Eylül 2016, Cuma 10:19
Okunma
:
61.723 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları