Beylikdüzü (Anaokulu) Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Berfu Cengiz Uluslararası Tenis Turnuvası Şampiyonu
Berfu Cengiz Uluslararası Tenis Turnuvası Şampiyonu Berfu Cengiz Uluslararası Tenis Turnuvası Şampiyonu
  • Paylaş
Okyanus Kolejlerinden bir şampiyon daha çıktı

Okyanus Koleji öğrencimiz Berfu Cengiz, Mısır'da düzenlenen Uluslararası Tenis Federasyonu (ITF) turnuvasında tek kadınlarda şampiyonluğa ulaştı ve bir ilki başardı.

Mısır'ın Sharm El Sheikh kentinde düzenlenen 10 bin dolar ödüllü turnuvada Berfu Cengiz, tekler finalinde İsveçli Anette Munozova ile karşı karşıya geldi. Berfu Cengiz, rakibi karşısında 6-2 ve 6-4' lük setlerle 2-0 galip gelerek şampiyonluğa ulaştı.

Türk tenisçi, çiftler finalinden ise ikincilikle ayrıldı. Hint Dhruthi Tatachar Venugopal ile korta çıkan Berfu Cengiz, Despina Papamichail-Ana Veselinovic çiftine 7-6, 1-6 ve 10-5'lik setlerle 2-1 mağlup oldu.

Bu galibiyetIe profesyonel kariyerindeki ilk zaferini elde eden 16 yaşındaki Berfu, ITF turnuvasında tekler finalinde şampiyonluğa ulaşan en genç Türk tenisçi unvanını da kazandı.


Haber
:
Fırat TUMBUL
Editör
:
Fırat TUMBUL
Tarih
:
01 Eylül 2016, Perşembe 16:00
Okunma
:
50.599 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
Mustafa EMİCİ / 03 Eylül 2016, Cumartesi 17:11
Gözümüzün nuru, istikbalimizin gururu öğrencimiz Berfu CENGİZ'i, çok değerli ailesini ve bayrağımızı gururla dalgalandıran nesiller yetiştiren Okyanus Koleji ailesini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları