Beykent Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Beykent Okyanus Anadolu Lisesi öğrencileri Coğrafya dersinde 16 Nisan salı günü turizm ve kültür etkinliği gerçekleştirdi.
Beykent Okyanus Anadolu Lisesi öğrencileri Coğrafya dersinde 16 Nisan salı günü turizm ve kültür etkinliği gerçekleştirdi. Beykent Okyanus Anadolu Lisesi öğrencileri Coğrafya dersinde 16 Nisan salı günü turizm ve kültür etkinliği gerçekleştirdi.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beykent Okyanus Kolejinde 16 Nisan salı günü turizm ve kültür etkinliği gerçekleştirildi.

Beykent Okyanus Anadolu Lisesi öğrencileri Coğrafya dersinde 16 Nisan salı günü turizm haftası nedeniyle farklı yörelere ait yemek kültürlerinin ve bu yörelerin önemli turizm potansiyellerinin tanıtılması çerçevesinde turizm ve kültür etkinliği gerçekleştirildi.  Öğrenciler kendi yörelerine ait yapmış oldukları yemeklerin yapılış şekli ve yöreye ait turizm değerleri konusunda diğer arkadaşlarına bilgiler paylaştılar.

Daha sonra getirilen yemekler gün boyunca lise koridorunda gelirinin tamamı Çocuk Esirgeme Kurumuna bağışlanmak üzere bir kermes düzenlendi. Kermes sonucu elde edilen gelirin tamamı bu derneğe bağışlandı


Haber
:
KAZIM YAKUT
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
cumali sevinç
Tarih
:
22 Nisan 2019, Pazartesi 14:02
Okunma
:
844 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları