Beykent Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | "18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Töreni ” günün anlam ve önemine uygun olarak gerçekleşti.
"18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Töreni ” günün anlam ve önemine uygun olarak gerçekleşti. "18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Töreni ” günün anlam ve önemine uygun olarak gerçekleşti.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beykent Okyanus Koleji'nde 15 Mart 2017 perşembe günü, Tarih Öğretmeni Sibel SAĞALTICI ile Tük Dili Ve Edebiyatı öğretmeni Hilal AKSOY tarafından düzenlenen; " 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma ve Çanakkale Zaferinin 103.yılını Kutlama ile İstiklal Marşının Kabulü töreni", bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklâl Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşma, okul müdürümüz Kazım Yakut tarafından  yapıldı. Programımızın açılış kısmında Okyanus Koleji müzik öğretmenleri tarafından hazırlanan “Dağlıca Türküsü ve video gösterimi” yerini aldı. Programımız bunun ardından ise lise öğrencileri tarafından hazırlanan “müzikal oratoryonun” seslendirilmesiyle devam edildi. Ardından seyircilerimize, lise öğrencileri tarafından hazırlanmış olan  “Seyid Onbaşı” konulu sinevizyon gösterisi sunuldu. 
Program müzik öğretmeni Aslıhan Ersoy tarafından “Hey On beşli ve Bugün Çanakkale Toz ile Duman” türküsünün seslendirilmesi ile sonlandırılmıştır. Program, şanlı tarihimizi ve köklü geçmişimizi en iyi şekilde ifade ederek izleyicilere duygusal anlar yaşatıp milli duygularımızın en üst seviyede hissedilmesini sağlamıştır.
Programda emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz. 
 


Haber
:
KAZIM YAKUT
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Cansu BOLCAN
Tarih
:
24 Nisan 2018, Salı 10:23
Okunma
:
944 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları