Bayrampaşa Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Bayrampaşa Okyanus Ortaokulu 5.Sınıf Öğrencileri Konuşma Sınavı Sertifika Töreninde!
Bayrampaşa Okyanus Ortaokulu 5.Sınıf Öğrencileri Konuşma Sınavı Sertifika Töreninde! Bayrampaşa Okyanus Ortaokulu 5.Sınıf Öğrencileri Konuşma Sınavı Sertifika Töreninde!
  • Paylaş
Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi öğrencileri 24 Mayıs 2019 tarihinde konferans salonunda düzenlenen bir törenle Konuşma Becerileri Başarı Sertifikalarına kavuştular. Sertifikalar alkışlar eşliğinde İngilizce öğretmenleri tarafından verildi ve öğrenciler sertifika almanın sevincini yaşadılar.

Her geçen gün İngilizce konuşma becerilerini geliştiren, öğrendikleri yeni kelimelerle kullandıkları dili hayata aktarmaya çalışan öğrencilerin katettikleri yolu gözlemlemek adına native speaker (yabancı konuşmacı ve eğitmen) Katie tarafından 15 Şubat 2019 tarihinde konuşma sınavı yapılarak öğrenciler keyifli vakit geçirmiş ve dil alanında kazanımlarını arttırmışlardır.

2018-2019 yılı itibariyle yoğun bir İngilizce ders programının ardından 5. sınıf öğrencileri 15 Şubat 2019 tarihinde gerçekleştirilen Speaking Exam (Konuşma Sınavı) sonucunda katılım ve başarı sertifikasını almayı hak etmişlerdir. İngilizce Speaking Exam (Konuşma Sınavı) nın sonucu olarak tüm öğrencilere katılım ve başarı sertifikaları İngilizce öğretmenleri tarafından alkışlar eşliğinde Okyanus Koleji öğrencilerine teslim edilmiştir. Tüm katkılarından dolayı yabancı eğitmenimize ve başarılarında dolayı öğrencilerine Okyanus Koleji teşekkür eder.  


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
25 Mayıs 2019, Cumartesi 16:01
Okunma
:
599 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları