Bayrampaşa Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Bayrampaşa Okyanus Ortaokul Öğrencileri Cambrıdge Sınavında!
Bayrampaşa Okyanus Ortaokul Öğrencileri Cambrıdge Sınavında! Bayrampaşa Okyanus Ortaokul Öğrencileri Cambrıdge Sınavında!
  • Paylaş
Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokul öğrencileri 25 Mayıs Cumartesi günü Kemerburgaz Kampüsünde Cambridge sınavına katıldılar.

Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokulu 5.ve 6.sınıf öğrencileri, her yıl 130 farklı ülkede uygulanan ve 3 milyonu aşkın öğrencinin katıldığı, dil eğitiminde esas alınan yazma, okuma, konuşma ve dinleme temel becerilerini ölçen ve Cambridge Üniversitesi tarafından hazırlanan Cambridge sınavına Ortaokul Kademesi  25 Mayıs tarihinde Kemerburgaz Kampüsünde katıldılar. Cambridge sertifikasını almaya hak kazandıkları takdirde, kendilerine İngilizce dil eğitimlerinde birçok yarar sağlayacağının bilincinde olan öğrencilerimiz, sınava girmeden önce büyük bir heyecan içindeydiler.

Sınavdan gayet mutlu bir şekilde çıkan öğrencilerimiz sınav hakkındaki düşünceleri ile ilgili yapılan röportajla daha da rahatlayıp, neşelendiler. Sene başından beri kendi ve öğretmenlerinin emekleri ile özverili bir şekilde sınava hazırlanan öğrencilerimizin, sahip oldukları bilgileri kullanarak, uluslararası geçerliliği olan ve onlara İngilizce dil eğitimde birçok kolaylık sağlayacak olan Cambridge sertifikasını alabilmelerini en içten dileklerimizle temenni ederiz. 


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
26 Mayıs 2019, Pazar 12:55
Okunma
:
603 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları