Bayrampaşa Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokulu Öğrencilerimiz Uludağ Gezisinde
Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokulu Öğrencilerimiz Uludağ Gezisinde Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokulu Öğrencilerimiz Uludağ Gezisinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokulu öğrencilerimiz 13-15 Ocak tarihlerinde Türkiye'nin en büyük kış ve doğa sporları merkezi olan Uludağ gezisini gerçekleştirerek unutulmaz bir zaman geçirdiler.

Öğrencilerimiz öncelikle Uludağ'a varmadan önce Türkiye'nin en uzun ömürlü ağacı olduğu belirtilen Bursa'daki tarihi çınar ağacını ziyaret ettiler. Daha sonra Uludağ'a ulaşan öğrencilerimiz karla buluşmanın keyfini doyasıya yaşadılar ve arkadaşlarıyla beraber kar topu oynadılar.  Kayak yapmak isteyen öğrencilerimiz eğitmenlerimizden kayak yapmanın püf noktalarını öğrendiler. Yine öğretmenlerimizle kayak yaparak bol bol fotoğraf çektiler. Öğrencilerimiz Teleferiğe binerek dağın zirvelerine doğru heyecanlı yolculuklar yaptılar ve Uludağ'ın doğa harikası güzelliklerini gözlemlediler. Tarihi ve kültürel değerleri yerinde görmek, doğa sevgisini öğrencilerimize aşılamak adına heyecan dolu ve unutamayacakları bir gezi oldu. Öğrencilerimiz ilk dönemin stresini yapılan gezi sayesinde atmış oldular.


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Bünyamin SARIÇAM
Tarih
:
25 Ocak 2020, Cumartesi 14:55
Okunma
:
751 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları