Bayrampaşa Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokulu 6. Sınıf Öğrencileri Language Day (Dil Günü) Etkinliği
Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokulu 6. Sınıf Öğrencileri Language Day (Dil Günü) Etkinliği Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokulu 6. Sınıf Öğrencileri Language Day (Dil Günü) Etkinliği
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokulu 6. Sınıf Öğrencileri Language Day (Dil Günü) Etkinliği 26 Ekim Pazartesi günü gerçekleştirildi. Etkinlikte öğrencilerimiz dünya çapında ünlü düşünürlerin söylemiş olduğu sözleri açıklayarak dil becerilerini geliştirme şansı buldular.

Language Day (Dil Günü), etkinliğinde öğrenciler ünlü filozofların söylemiş oldukları sözleri açıklayarak arkadaşları ile bilgilerini paylaştılar.Öğrenciler hazırlamış oldukları sunumlar ile dil becerilerini geliştirme ve pratiğe geçirme fırsatını keyifli bir şekilde yaşadılar. Böylece öğrencilerimiz, İngilizce düşünüp İngilizce kendini ifade etme imkanını yaşadılar. Öğrenciler, seçtikleri sözleri bizlere sunarken hazırlamış oldukları  pankartları da kullandılar. Daha sonra da etkinlik konusuyla alakalı hayal güçlerini kullanarak hazırlamış oldukları kısa bir tiyatro oyununu sergilediler.

Öğrencilerin hem eğlenip hem de öğrendiği Language Day (Dil Günü) etkinliğinde emeği geçen öğrencilerimize teşekkürlerimizi iletiriz. Başarılarının artarak devam etmesini dileriz.


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Mert Çakır
Tarih
:
01 Aralık 2018, Cumartesi 10:55
Okunma
:
677 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları