Bayrampaşa Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokulu 6. 7. ve 8. Sınıf Öğrencilerimiz Talk to Okyanus Etkinliğini 28 Kasım Çarşamba günü gerçekleştirdi.
Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokulu 6. 7. ve 8. Sınıf Öğrencilerimiz Talk to Okyanus Etkinliğini 28 Kasım Çarşamba günü gerçekleştirdi. Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokulu 6. 7. ve 8. Sınıf Öğrencilerimiz  Talk to Okyanus Etkinliğini 28 Kasım Çarşamba günü gerçekleştirdi.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Etkinlikte 6. Sınıf öğrencilerimiz “The Importance of Books” (Kitap Okumanın Önemi )” 7. Sınıf Öğrencilerimiz “Organ Donation ”(Organ Bağışı ) ve 8. Sınıf öğrencilerimiz “Foundation of UNESCO”(UNESCO’nun Kuruluşu ) konuları hakkında bizleri bilgilendirerek konuşma becerilerini geliştirdiler.

      Talk to Okyanus etkinliğinde öğrencilerimiz çeşitli konular hakkında yaptıkları araştırmalarda edindikleri önemli bilgileri bizlerle paylaşarak hitabet güçlerini ortaya koyuyor ve konuşma becerilerini sergiliyorlar.  Konuşarak İngilizceden zevk alan öğrencilerimiz çeşitli konular hakkında araştırma yaparak bilgi seviyelerini daha ileri düzeye taşıyorlar.

      Bu haftaki Talk to Okyanus köşemizde öğrencilerimiz büyük bir coşku ve özgüvenle konuların önemini vurgulayan sunumlarını yaparken kampüsteki diğer branş öğretmenlerimiz de konu ile ilgili görüşlerini bizlerle paylaşarak etkinliğimize katkıda bulundular.

      Konuyla ilgili araştırma yapan ve paylaştıkları fikirlerle etkinliğimize katılım gösteren öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkürlerimizi iletiriz.


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Mert Çakır
Tarih
:
29 Kasım 2018, Perşembe 12:57
Okunma
:
997 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları