Bayrampaşa Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencilerimiz Okyanus Channel Etkinliğini 30 Kasım Cuma günü gerçekleştirdi.
Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencilerimiz Okyanus Channel Etkinliğini 30 Kasım Cuma günü gerçekleştirdi. Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencilerimiz Okyanus  Channel Etkinliğini 30 Kasım Cuma  günü gerçekleştirdi.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Etkinlikte 5. Sınıf öğrencilerimiz Breaking News(Güncel Haberler) ,Weather Forecast (Hava Durumu) ve Sports News (Spor Haberleri) haberlerini sundular.

Okyanus Channel’da öğrencilerimiz,okulumuzdaki güncel konulardan spor haberlerine ve gelecek haftanın hava durumuna kadar birçok konuda haberlerini sundular.Sundukları haberlerle  ilgili yaptıkları araştırmalarla bizlere,eksiksiz ve doğru  bilgi verirken haberlerin tüm detaylarını çarpıcı bir şekilde sunan öğrencilerimiz, konuşma becerilerini her geçen gün daha da geliştiriyor ve  İngilizceyi etkin bir şekilde  kullanıyorlar.

Okyanus Channel’da öğrencilerimiz, haberleri akıcı bir dille sunmaktan keyif aldılar. Sundukları haberlerin önemini vurgulayan spikerlerimiz, bir sonraki haber için bizleri heyecanlandırdılar. Özgüvenle haberlerini sunan spikerlerimizi büyük bir merak ve dikkatle dinleyen öğrencilerimiz de etkinliğimize dinleyici olarak katıldılar.

Bizlere bu heyecanı yaşatan öğrencilerimize teşekkür ederiz. Öğrencilerimizin sunacakları yeni haberleri merakla beklemekteyiz.


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Mert Çakır
Tarih
:
01 Aralık 2018, Cumartesi 12:51
Okunma
:
655 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları