Bayrampaşa Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinde Life Skills Çılgınlığı!
Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinde Life Skills Çılgınlığı! Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinde Life Skills Çılgınlığı!
  • Paylaş
Bayrampaşa Okyanus Koleji ortaokul kademesi öğrencileri, bu haftanın Life skills dersinde “Waiter & Customer (Garson & Müşteri)” teması ile sunum becerilerini ortaya koydular.

Bir önceki ders temasında, dışarda yemek yeme kültürü hakkında sunumlar icra eden öğrencilerimiz, bu hafta ise yine aynı temaya bağlı olarak müşteri ve garson rollerini üstlendi. Tüm ortaokul kademesi öğrencilerinin ilgiyle takip ettiği ödev sunumları renkli görüntülere sahne oldu. Geçtiğimiz hafta boyunca, daha iyi ödev sergileyebilmek adına kıyasıya hazırlanan öğrenciler, sanki gerçek bir restorandaymış gibi reel materyaller ile destekledikleri ödevlerinde, rol oynama becerilerini ortaya koyarak, güncel İngilizce becerisini edinmede bir kez daha başarılı oldular. İngilizce yapılan diyalogların, restoranlarda karşılaşılan olumlu ve olumsuz çeşitli davranış şekilleriyle süslenmesi ile de gerçeklik payı artmıştır ve sunumlar öğrencilerin oldukça ilgisini çekmiştir. Gerçekçi sunumlarıyla arkadaşlarının karınlarının da acıkmasına sebep olan bu haftaki Life Skills derslerimizde, öğrencilerimiz çok eğlenceli vakit geçirdiler. Hazırladıkları ödev sunumları ile derslerinde hazır bulunan ve ödevleri ilgiyle takip eden öğrencilerimize teşekkür ederiz.  


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
22 Mart 2020, Pazar 01:48
Okunma
:
697 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları