Bayrampaşa Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi Debate Çeyrek Final Heyecanı
Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi Debate Çeyrek Final Heyecanı Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi Debate Çeyrek Final Heyecanı
  • Paylaş
Bayrampaşa Okyanus Koleji ve Güneşli Okyanus Koleji Ortaokulu 7.sınıf öğrencileri şubeler arası çeyrek final Debate ( Münazara) etkinliğini 19 Şubat Çarşamba günü gerçekleştirdiler. Bayrampaşa Okyanus Koleji 7. Sınıf öğrencileri “ We are shopping for needs (İhtiyaçlar için alışveriş yaparız)” görüşünü savunurken , Güneşli Okyanus Koleji 7. sınıf öğrencileri “ We are shopping for luxury ( Lüks için alışveriş yaparız)” görüşünü savunup birbirlerinin iddialarını çürüttüler.

 Debate (Münazara) çeyrek final etkinliğine var gücüyle çalışan öğrenciler, hazırladıkları savunmaları büyük bir başarı ile sundular. Araştırma becerisi ve takım çalışması gerektiren bu etkinlikte öğrenciler savunmalarını seyirci ile paylaştılar. Özgüvenle fikirlerini beyan eden öğrenciler, İngilizce dil becerileri ve başa baş giden fikirleriyle seyircilerin beğenisini kazandılar. Seyirciler önünde özgüvenle fikirlerini savunan öğrencilerimiz,dinleyicileri de heyecan ve coşkuyla sahneye kitlediler.Etkinliğimiz juri üyelerinin grupları değerlendirerek kazanan grubu açıklamasıyla son buldu.Jüri üyeleri Tuncay Koçak ve Emmanuel Pius’un oylamalarıyla Bayrampaşa Okyanus Koleji 7. sınıf öğrencileri Elif Tamay Budak,Oğuzhan Efe Kavas,Oğuzhan Emre Şenel ve Muhammed Serkan Güveli Güneşli Okyanus Koleji 7. Sınıf öğrencilerini mağlup ederek yarı finalde mücadele etmeye hak kazandı. Kıyasıya rekabet eden öğrenciler doyasıya eğlenirken bir kez daha toplum önünde kendini iyi ifade edebilme becerisini tecrübe etmiş oldular. Etkinliğe büyük bir heyecanla katılan ve emek veren öğrencilerimize teşekkür eder, bir sonraki münazara etkinliği için öğrencilerimize başarılar dileriz.  


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Galaksi
Tarih
:
29 Şubat 2020, Cumartesi 21:51
Okunma
:
669 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları