Bayrampaşa Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Bayrampaşa Okyanus Koleji 5.Sınıf Öğrencileri "Evde Kal" Diyorlar!
Bayrampaşa Okyanus Koleji 5.Sınıf Öğrencileri "Evde Kal" Diyorlar! Bayrampaşa Okyanus Koleji 5.Sınıf Öğrencileri "Evde Kal" Diyorlar!
  • Paylaş
Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokul 5.Sınıf Öğrencileri COVID-19 Salgınına Karşı Alınması Gereken Tedbirleri ve Evde Kalmanın Önemini İçeren Çalışmalar Hazırladılar

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs ülkemizde de yayılmaya devam ediyor. Bu süreci evlerimizde kalarak, sosyal mesafeyi koruyarak ve gerekli tedbirleri alarak hep birlikte atlatacağımıza dikkat çekmek isteyen 5.sınıf öğrencileri güzel bir çalışma ortaya koydular. Virüsten korunmak için gereken tedbirleri almanın ve evde kalmamın önemini vurgulayan öğrenciler, tedbirleri İngilizce açıklayarak ve bizzat uygulayarak bu anları videoya kaydettiler. ‘Evdekal’ etiketiyle paylaşılan videolar izleyenlerin takdirini topladı. Salgından dolayı okula hasret kalan öğrenciler, evde kaldıkları zamanı bilgilenerek ve bilgilendirerek geçirdiklerini gözler önüne serdiler. Etkinlikte kullanılan dilin İngilizce olması öğrencilerin hem yabancı dil bilgisini hem de sahip oldukları dil becerisini güncel olaylara başarılı bir şekilde aktarabilme kabiliyetini göstermektedir. Etkinliğimize katılarak, akademik ve sosyal anlamda katkıda bulunan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz. 


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
12 Nisan 2020, Pazar 22:19
Okunma
:
804 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları