Bayrampaşa Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Bayrampaşa Okyanus Koleji 5. Sınıf Öğrencileri İngilizce Tasvir Yaptılar
Bayrampaşa Okyanus Koleji 5. Sınıf Öğrencileri İngilizce Tasvir Yaptılar Bayrampaşa Okyanus Koleji 5. Sınıf Öğrencileri İngilizce Tasvir Yaptılar
  • Paylaş
Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi 5 Sınıf Öğrencileri İngilizce Video Etkinliği ile Sevdikleri İnsanları Betimlediler.

Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi 5. Sınıf öğrencileri 31 Ağustos – 21 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilen oryantasyon sürecinde sınıf içi etkileşimi ve kaynaşmayı artırmak ve öğrencilerin birbirlerini daha yakından tanımasını sağlamak adına yapılan “Describing People” etkinliği ile seçtikleri bir karakteri evde çektikleri video ile arkadaşlarına betimlediler. Online eğitim sürecinde de İngilizceyi yaşayarak öğrenme mottosunu evlerde gerçekleştirmeyi amaçlayan İngilizce öğretim programına ailelerin de desteği katılınca ortaya aile ortamında çekilmiş renkli ve eğlenceli videolar çıktı. Bu etkinlik sonunda öğrenciler hem dil öğrenimindeki 4 temel beceri içerisinde yer alan konuşma becerisi üzerine pratik yapmış oldular hem de öğrendikleri yeni kalıpları ve uygulamaları pratik yapma fırsatı bulup bilgilerini pekiştirdiler. Etkinliğe katılan tüm öğrencilerimize ve onları destekleyip yardım eden ailelerine emekleri için teşekkür eder ve öğrencilerin başarılarının devamını dileriz. 


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
03 Ekim 2020, Cumartesi 16:09
Okunma
:
674 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları