Bayrampaşa Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | 7.Sınıflar Talk To Okyanus Köşesinde Konuşuyor!
7.Sınıflar Talk To Okyanus Köşesinde Konuşuyor! 7.Sınıflar Talk To Okyanus Köşesinde Konuşuyor!
  • Paylaş
Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokulu 7.sınıf öğrencileri Talk to Okyanus Etkinliğini 22 Mayıs Çarşamba günü gerçekleştirdiler.Etkinlikte öğrenciler “19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı‘nın önemi ve tarihi hakkında konuştular.

Okyanus Koleji öğrencileri her hafta gündemdeki önemli gün ve haftaları takip ediyorlar. Bu haftaki Talk to Okyanus etkinliğinde Okyanus Koleji öğrencileri “19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı’’ ile ilgili etkili ve coşkulu bir şekilde sunumlarını yaptılar. Öğrenciler,Atatürk’ün gençliğe armağan ettiği bu değerli bayramın ,tarihimizde 19 Mayıs 1919’da Mustafa Kemal Atatürk’ün Bandırma Vapuru ile Samsun'a çıktığı ve İtilaf Devletleri'nin işgaline karşı Türk Kurtuluş Savaşı'nın başladığı gün olduğunu bizlere hatırlatarak günün anlam ve önemini dile getirdiler.

Öğrenciler,Türk gençliğinin Atatürk’e olan minnet ve sevgisinin göstergesi olarak her yıl kendilerine armağan edilen bu önemli günün,ülkenin dört bir yanında coşkulu törenlerle kutlandığını ifade ederlerken ,hem İngilizce konuşma pratiği yapıp ,hem de konuşma becerilerini bir adım daha ileriye taşıdılar. Atatürk’ün “Ey yükselen yeni nesil! Gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk, onu sonsuza kadar yaşatacak olan sizlersiniz’’sözünü coşkuyla paylaşan ve etkinliğe katılım gösteren öğrencilere Okyanus Koleji teşekkür eder. 


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
25 Mayıs 2019, Cumartesi 13:13
Okunma
:
675 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları