Bayrampaşa Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | 5.Sınıflar Talk To Okyanus Etkinliği
5.Sınıflar Talk To Okyanus Etkinliği 5.Sınıflar Talk To Okyanus Etkinliği
  • Paylaş
Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokulu 5.Sınıf Öğrencileri Talk to Okyanus Etkinliğini 6 Şubat Çarşamba günü gerçekleştirdi. Etkinlikte öğrenciler “International Book Giving Day” (Uluslararası Kitap Verme Günü) konusu hakkında bilgi verdiler.

Döneme başlarken Okyanus Koleji öğrencileri yine önemli gün ve haftalar hakkında bilgilendirme yaparak İngilizce konuşma becerilerini sergilediler.

Bu haftaki Talk to Okyanus köşemizde öğrenciler, geri dönüşüm konusunun önemine değindiler. Geri dönüşüm hakkında detaylı ve önemli bilgileri paylaşan öğrenciler, geri dönüşüm bilinciyle doğal kaynaklarımızın korunabileceği ve enerji tasarrufunun sağlanabileceği bilgisini paylaştılar.

Geri dönüşümün ülkelerdeki katı atıkların depolanması ve taşınması gibi sorunları da engellediğini dile getiren öğrenciler, cam, kağıt, alüminyum, plastik ve pil gibi maddelerin geri dönüştürülerek tekrar kullanılabileceğini ve bu durumun ülke ekonomisinde önemli rol alacağını, ekonomik kalkınmayla sosyal refaha daha hızlı ulaşılacağını ifade ettiler.

“ Geri dönüşümle doğal kaynaklarımızı koruyabilir, atık miktarını azaltabiliriz ve daha az enerji tüketerek enerji tasarrufunu sağlayabiliriz” mesajıyla toplum bilinci oluşturmaya çalışan ve etkinliğe katılım gösteren tüm öğrencilere Okyanus Koleji teşekkür eder.


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
16 Şubat 2019, Cumartesi 13:52
Okunma
:
493 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları