Bayrampaşa Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | 5.Sınıflar Okyanus Channel Etkinliği
5.Sınıflar Okyanus Channel Etkinliği 5.Sınıflar Okyanus Channel Etkinliği
  • Paylaş
Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencileri Okyanus Channel Etkinliğini 4 Ocak Cuma günü gerçekleştirdi. Etkinlikte 5. Sınıf öğrencileri Breaking News (Güncel Haberler) , Fashion Show News (Moda Haberleri ), Sport News (Spor Haberleri) ve Weather Forecast (Hava Durumu) haberlerini sundular.

Her hafta yeni ve güncel haberlerle karşımıza çıkan Okyanus Koleji öğrencileri büyük bir coşkuyla haberleri sunmaya devam ediyor. Haberlerin tüm detaylarını çarpıcı bir şekilde sunan 5.Sınıf öğrencileri, İngilizceyi daha etkin bir şekilde kullanırken akıcı bir dilde haberlerini sunarak konuşma becerilerini daha da geliştiriyor.

Bu haftaki Okyanus Channel köşesinde, 5/A sınıfı öğrencileri Moda Haberlerini, 5/B sınıf öğrencileri Spor Haberlerini, 5/C sınıf öğrencileri de Güncel Haberleri ve Hava Durumunu sundu.

Sundukları haberlerin önemini vurgulayan öğrenciler, güncel haberlerden moda dünyasındaki önemli gelişmelere, spor haberlerinden önümüzdeki haftanın hava durumuna kadar detaylı bir şekilde haber sunumunu yaptılar. Haber sunumlarını yaparken büyük bir ilgiyle sunucuları dinleyen öğrenciler de etkinliği büyük bir hayranlıkla izleyerek iyi bir dinleyici ve izleyici olarak etkinliğe katılım gösterdiler.

İleriki günlerde öğrencilerin sunacakları yeni haberleri merakla beklemekteyiz.


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
16 Şubat 2019, Cumartesi 13:26
Okunma
:
559 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları