Bayrampaşa Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | 5. Sınıflar Okyanus Channel Etkinliği
5. Sınıflar Okyanus Channel Etkinliği 5. Sınıflar Okyanus Channel Etkinliği
  • Paylaş
Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencilerimiz Okyanus Channel Etkinliğini 11 Ocak Cuma günü gerçekleştirdi. Etkinlikte 5. Sınıf öğrencilerimiz Breaking News(Güncel Haberler) ,Weather Forecast (Hava Durumu) ve Sports News (Spor Haberleri) haberlerini sundular.

Bu haftaki Okyanus Channel etkinliğinde Okyanus Koleji öğrencileri , okuldaki güncel haberlerden spor haberlerine ve gelecek haftanın hava durumuna kadar birçok konuda haberlerini sundular. Öğrenciler , sundukları haberlerle ilgili yaptıkları araştırmalarla eksiksiz ve doğru bilgi veriyor, haberlerin tüm detaylarını çarpıcı bir şekilde sunuyor, konuşma becerilerini her geçen gün daha da geliştiriyor ve İngilizceyi etkin bir şekilde kullanıyorlar.

Okyanus Channel köşesinde, 5/A sınıfı öğrencileri Hava Durumunu, 5/B sınıf öğrencileri Kültür ve Sanat Haberleri ve Spor Haberlerini, 5/C sınıf öğrencileri de Güncel Haberleri ve Moda Haberlerini sundu.

Öğrenciler, haberleri akıcı bir dille sunmaktan keyif aldılar. Sundukları haberlerin önemini vurgulayan spikerler, bir sonraki haber için dinleyicileri heyecanlandırdılar. Özgüvenle haberlerini sunan spikerleri büyük bir merak ve dikkatle dinleyen öğrenciler de etkinliğe dinleyici olarak katılarak etkinliğe katkıda bulundular.

Bu heyecanı yaşatan öğrencilere Okyanus Koleji teşekkür eder ve yeni haberleri büyük bir merak ve heyecanla beklediğini dile getirir.


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
16 Şubat 2019, Cumartesi 13:47
Okunma
:
553 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları