Bayrampaşa Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | 28 Mart 8. Sınıflarla Talk To Okyanus Etkinliği
28 Mart 8. Sınıflarla Talk To Okyanus Etkinliği 28 Mart 8. Sınıflarla Talk To Okyanus Etkinliği
  • Paylaş
Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokulu 8.sınıf öğrencileri Talk to Okyanus Etkinliğini 28 Mart Perşembe günü gerçekleştirdiler.Etkinlikte öğrenciler “27Mart Dünya Tiyatrolar Günü”nün önemi hakkında konuştular.

Okyanus Koleji öğrencileri her hafta gündemdeki önemli gün ve haftaları takip ediyorlar. Bu haftaki Talk to Okyanus etkinliğinde Okyanus Koleji öğrencileri “27Mart Dünya Tiyatrolar Günü “ ile ilgili sunumlarını yaptılar. Her yıl dünya genelinde 27Mart ‘ta kutlanan “Dünya Tiyatrolar Günü” kutlamaları çerçevesinde,tiyatronun ülkemizin gelişimine kattığı değerleri öğrenciler paylaştılar.

Öğrenciler ,tiyatronun yaşamın bir parçası olduğunu,yaşamı sergilediğini,geçmişi,günümüzü ve geleceğimizi anlamamıza yardımcı olduğunun üzerinde özellikle durup,sorunlarımıza ışık tuttuğunu ,insanları eğitirken düşündürdüğünü ve bir ülkenin gelişimini sağlayan en önemli sanat dallarından birisi olduğunu da ayrıca belirttiler. “Sanata ve sanatçıya sadece birgün değil her gün değer verilmeli “ ifadesini coşkuyla paylaşan ve etkinliğe katılım gösteren öğrencilere Okyanus Koleji teşekkür eder ve tiyatro sevgisini öğrencilere aşılamayı bir borç bilir. 


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
06 Nisan 2019, Cumartesi 00:33
Okunma
:
490 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları