Bayrampaşa Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Okul Öncesi Çiçekler Sınıfı Fastrackids Derslerinde Matematik başlığı altında Modeller, Sıralı Diziler, Matematik, Ölçümler Dersleri Yapıldı.
Okul Öncesi Çiçekler Sınıfı Fastrackids Derslerinde Matematik başlığı altında Modeller, Sıralı Diziler, Matematik, Ölçümler Dersleri Yapıldı. Okul Öncesi Çiçekler Sınıfı Fastrackids Derslerinde Matematik başlığı altında Modeller, Sıralı Diziler, Matematik, Ölçümler Dersleri Yapıldı.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Çiçekler Sınıfı Öğrencileri, Mayıs Ayı Matematik Konulu Derslerimizde Modeller ile matematik işlemlerini, Sayı Saymayı, Ayak Ölçüsüyle Uzunluk Ölçmeyi, Matematiksel Şekilleri Öğrendiler.

Modeller dersimizde öğrencilerimiz dağıtılan boncuklar ile kendi kolyelerini yaptılar. Bu çalışmada boncukları sayarak belirledikleri sayılarda boncuktan kolyelerini oluşturdular.Ölçümler dersimizde; her öğrencinin ayakkabılarını karton üzerine yerleştirerek kalem ile etrafını çizdik. Öğrenciler daha sonra ölçüm ayakkabılarını süslediler. Ölçüm ayakkabılarının büyüklüklerini karşılaştırdılar.Sınıftaki nesnelerin ölçümü etkinliğimizde daha önce yaptıkları ikişer adet ölçüm ayakkabıları ile sınıfımızdaki eşyaların ölçümlerini yaptılar. Masa, sandalye, dolap kaç ayakkabı uzunluğundadır? Soruları cevaplandı.Matematiksel Şekiller dersimizde öğrencilerimize dairesel, oval ve üçgen şekiller öğretildi. Sınıfımızdaki objelerden bu şekillerin benzerlerinin bulunması istenilerek beyin fırtınası yapıldı.


Haber
:
Özge KARADUMAN
Editör
:
Özge KARADUMAN
Fotoğraf
:
Özge KARADUMAN
Tarih
:
31 Mayıs 2019, Cuma 13:21
Okunma
:
528 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları