Bayrampaşa Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Bayrampaşa Okyanus Okul Öncesi Gökkuşağı ve Bulutlar Sınıfı İkinci Döneme Yeni İngilizce Oyunlarla Merhaba Dedi
Bayrampaşa Okyanus Okul Öncesi Gökkuşağı ve Bulutlar Sınıfı İkinci Döneme Yeni İngilizce Oyunlarla Merhaba Dedi Bayrampaşa Okyanus Okul Öncesi Gökkuşağı ve Bulutlar Sınıfı İkinci Döneme Yeni İngilizce Oyunlarla Merhaba Dedi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bulutlar ve Gökkuşağı Sınıfı Öğrencileri, 3 Şubat Pazartesi günkü İngilizce dersinde “Friend To Friend” oyunu eşliğinde arkadaşlarına ve okula olan özlemlerini eğlenceli bir şekilde giderdi.

Zümre çalışmaları kapsamında, akademisyen Tolga Erdoğan’ın eğitim sürecinde “İnsan İnsana” oyununu İngilizce dersine uyarlayan Mrs. Aslı, öncelikle çocuklarla küçük bir sohbet gerçekleştirdi. Tatilde neler yaptıklarını, nasıl hissettiklerini sordu.

Sohbetin ardından müzik açıldı ve dans edilmeye başlandı. Müzik durdurulduğunda öğrencilere bir arkadaş seçmeleri ve söylenen yönergeyi bu arkadaşla yapmaları istendi. “head to head”, “knee to knee”, “back to back”… gibi vücudun bölümlerini birbirlerine dokundurarak donmaları söylendi. “Friend to friend” yönergesi duyulduğunda ise çocuklar yakın arkadaşlarına sarılıp dondu.

Bol eğlenceli oyun sayesinde -dinleme ve anlama- dil becerilerini geliştirirken: arkadaşlarına olan özlemlerini de giderdiler. Oryantasyon gününü keyifli bir şekilde tamamladılar.


Haber
:
Aslı ADALI
Editör
:
Özge KARADUMAN
Fotoğraf
:
Aslı ADALI
Tarih
:
07 Şubat 2020, Cuma 09:35
Okunma
:
481 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları