Bayrampaşa Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Bayrampaşa Okyanus Okul Öncesi Deniz Yıldızı Öğrencileri İngilizce Hikâye Haftasında
Bayrampaşa Okyanus Okul Öncesi Deniz Yıldızı Öğrencileri İngilizce Hikâye Haftasında Bayrampaşa Okyanus Okul Öncesi Deniz Yıldızı Öğrencileri İngilizce Hikâye Haftasında
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Deniz Yıldızı Sınıfı Öğrencileri, 24-28 Şubat Haftası, “At The Zoo” Adlı Hikâye Kitaplarında Geçen İngilizce Kelime ve Cümleleri; Oyun, Canlandırma ve Kraft Çalışmaları Eşliğinde Öğrendi.

Hikâye haftasına “Pass The Parcel” oyunuyla başlandı. Hikâye okunduktan sonra hayvanat bahçesinde yer alan hayvanların flash kartları çantaya koyuldu ve çanta müzik eşliğinde elden ele geçti. Müzik durduğunda öğrenciler bir kart seçip hangi hayvan olduğunu söylediler. Oyunun ardından Penguen dansı yapıldı.

Bir sonraki derste ise öğrenciler kitapta geçen “We buy ticket” yapısına vurgu yapmak amacıyla kendi hayvanat bahçesi biletlerini süslediler. Ve hayali hayvanat bahçesi ziyareti yaptılar.

Hafta boyunca bol bol eğlenen Deniz Yıldızı öğrencileri, anlama ve konuşma becerilerinin yanında; ince-kaba motor becerilerini de geliştirerek çok yönlü öğrenme gerçekleştirdiler.


Haber
:
Aslı ADALI
Editör
:
Özge KARADUMAN
Fotoğraf
:
Aslı ADALI
Tarih
:
27 Şubat 2020, Perşembe 11:04
Okunma
:
550 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları