Bayrampaşa Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Bayrampaşa Okyanus Koleji Okul Öncesi Öğrencisi Yıldızlar Grubu Öğrencileri Bütünleştirilmiş Etkinlik Dersinde
Bayrampaşa Okyanus Koleji Okul Öncesi Öğrencisi Yıldızlar Grubu Öğrencileri Bütünleştirilmiş Etkinlik Dersinde Bayrampaşa Okyanus Koleji Okul Öncesi Öğrencisi Yıldızlar Grubu Öğrencileri Bütünleştirilmiş Etkinlik Dersinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Yıldızlar Grubu Öğrencileri 13.02.2020 Tarihinde Bütünleştirilmiş Matematik , Sanat ve Oyun Etkinliği Dersinde ‘’Canlı-Cansız ‘’ Varlıklar Konusunu İşlediler.

‘’Canlı –Cansız’’ kavram konusu hakkında sohbet edildikten sonra çalışma sayfaları dağıtılarak yönergeye uygun olarak öğrencilerin yapmaları istendi. Ardından ‘’Sayalım’’ konulu çalışma sayfası yönergelere uygun olarak tamamlandı, her öğrenci eşit sayıdaki varlıkları eşleştirdi. Daha sonra öğrencilerle birlikle kedi maskesi sanat etkinliği yapılacağı ve kedi bir canlı varlık mı?, yada cansız bir varlık mı? olduğu hakkında sohbet edildikten sonra maskeler hazırlandı ve her öğrenci maskesini takarak kedi gibi miyavlayarak serbest oyun oynadıktan sonra müzik eşliğinde dans ettiler. Etkinliğimiz keyifli bir şekilde tamamlandı.

Bu etkinlik sayesinde kaba ve ince motor becerileri, dikkatini belirli bir nokta üzerine yoğunlaştırma, gözlem yapma, soru-cevap etkinliğine katılım sağlayarak düşünme becerilerinin gelişimini desteklemiş oldu.


Haber
:
Damla BEYAZIT
Editör
:
Özge KARADUMAN
Fotoğraf
:
Damla BEYAZIT
Tarih
:
14 Şubat 2020, Cuma 16:37
Okunma
:
561 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları