Bayrampaşa Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Bayrampaşa Okyanus Koleji Okul Öncesi Güneş Grubu Okuma-Yazma Hazırlık Etkinliğinde
Bayrampaşa Okyanus Koleji Okul Öncesi Güneş Grubu Okuma-Yazma Hazırlık Etkinliğinde Bayrampaşa Okyanus Koleji Okul Öncesi Güneş Grubu Okuma-Yazma Hazırlık Etkinliğinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Güneş Grubu Öğrencileri 26.02.2020 Tarihinde Okuma-Yazma Hazırlık Dersinde Rakam Yazma ve O Sesini Öğrenme Etkinliğini Gerçekleştirdiler.

Öğrencilerimiz ile öncelikle sayılarla ilgili ritmik sayma çalışması yaparak etkinliğe giriş yapıldı. 5’ er 5’er 100’e, 10’ar 10’ar 100’e, 20’den geriye ritmik sayma çalışması yapıldı. Sayma çalışmasının sonunda etkinlik kitaplarımızdan 7 rakamı ile ilgili çalışmalar yapılarak bu rakamı doğru yazma konulu akıllı tahtadan videomuz izlenir. Rakam yazma çalışmasının pekişmesi açısından tekrar yapılarak O sesinin öğrenimine geçildi. Öğrencilerimiz o sesi ile ilgili videoyu izleyerek etkinlik kitabımızdan o sesine ait nesneleri o sesine çizgi ile götürdük. Çalışmamızın ardından o sesi ile başlayan nesneler bularak beyin fırtınası etkinliği yapıldı.

Bu etkinlik ile çocuklarımızın ince motor becerilerinin gelişimi, kalemi doğru kullanma, sesli harflerin öğrenimi, düşünme becerilerinin gelişiminin destekleyerek olumlu yönde ilerlemelerine katkı sağlamaktadır.


Haber
:
Gülçin TILMAÇ
Editör
:
Özge KARADUMAN
Fotoğraf
:
Gülçin TILMAÇ
Tarih
:
27 Şubat 2020, Perşembe 10:58
Okunma
:
518 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları