Bayrampaşa Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Bayrampaşa Okyanus Koleji Okul Öncesi Güneş Grubu Bütünleştirilmiş Türkçe ve Fen Etkinliğinde
Bayrampaşa Okyanus Koleji Okul Öncesi Güneş Grubu Bütünleştirilmiş Türkçe ve Fen Etkinliğinde Bayrampaşa Okyanus Koleji Okul Öncesi Güneş Grubu Bütünleştirilmiş Türkçe ve Fen Etkinliğinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Güneş Grubu Öğrencileri 06.03.2020 Tarihinde Bütünleştirilmiş Türkçe Ve Fen Etkinliği Dersinde Fasulye Çimlendirme Çalışmasını Gerçekleştirdi.

Öğrencilerimize öncelikle etkinlik malzemeleri tanıtılır. Bu malzemeler ile nasıl bir etkinlik yapılacağı sorulur. Gelen cevaplar doğrultusunda etkinliğe geçilir. Ardından öğrenciler pet bardakların içerisine ne biraz pamuk koyar. Ardından öğrenciler pamuğun üzerine fasulyeleri koyar. Son olarak fasulyelerin üzerini kapatmak için tekrar pamuk verilir ve pet bardağını yeteri kadar suyla doldurur. Çocuklara rehberlik edilerek yardım edilir. Bitirilen etkinlikler sınıfın güneş alan bir yerine koyulur. Öğretmen çocuklarla deney hakkında sohbet eder. Eve gitme saati geldiğinde deneyin evde gözlemlenmesi için etkinlik eve gönderilir.

Bu etkinlik öğrencilerimizde gözlem yapma, neden-sonuç ilişkisi kurma, sorumluluk alma bilincini geliştirerek öğrendiklerini pekiştirme imkânı sağlamaktadır.

 


Haber
:
Gülçin TILMAÇ
Editör
:
Özge KARADUMAN
Fotoğraf
:
Gülçin TILMAÇ
Tarih
:
13 Mart 2020, Cuma 10:26
Okunma
:
639 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları