Bayrampaşa Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Bayrampaşa Okyanus Koleji 1-A Sınıfı Öğrencilerimizin Karne Sevinci
Bayrampaşa Okyanus Koleji 1-A Sınıfı Öğrencilerimizin Karne Sevinci Bayrampaşa Okyanus Koleji 1-A Sınıfı Öğrencilerimizin Karne Sevinci
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bayrampaşa Okyanus Koleji 1-A sınıfı öğrencileri 18.01.2019 Cuma günü 1. dönem karnelerini almanın heyecanını yaşadı.

Alnımızda bilgilerden bir çelenk Nur’a doğru Can atan Türk genciyiz  Bu öğretmenlik öğretimine başlarken her kelimesini zihnimize nakş ettiğimiz öğretmen marşımızın ilk dörtlüğü  Tarihi yazılı kaynaklarımızın Sümerler’den vesile kılınan tüm uygarlıklar silsilesiyle bizlere kadar ulaşmış olan yazı hayatımız bugün öğrencilerimizin zihinlerinde yeni şemalar oluşturmak ve tazelenme için küçük bi mola veriyoruz. O güzelim sonbahar eylülünde başlamış olduğumuz heyecanlı anlarımız, bekleyişimiz bugün epey yol katederek gelmiş olduğumuz istasyonda küçük bi dinlenceye dahil oluyor. Kış güneşinin yüzünü nadiren gösterdiği bu günlerde bizler eğitimin öğrenmenin ve nihayetinde bilginin ışığında içimiz ısınıyor.

 

Tüm bu çaba ve emeklerimizin küçük bir nişanesi olarak karnelerimizi aldık. I.dönem boyunca desteklerini esirgemeyen ve katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür eder ve çocuklarımıza iyi tatiller dileriz.


Haber
:
Tuncay Koçak
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Rıza AY, Beyzasultan KURT
Tarih
:
19 Ocak 2019, Cumartesi 13:11
Okunma
:
900 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları