Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Yardımlaşmayı Teşvik Eden Seminer
Yardımlaşmayı Teşvik Eden Seminer Yardımlaşmayı Teşvik Eden Seminer
  • Paylaş
"Sana Bir Gülücük Armağan Ediyorum" ve "İYİ" Projesi kapsamında Bahçeşehir Okyanus Koleji’nde ortaokul öğrencilerine "Gönüllü Olmak" konulu seminer verildi.

Sosyal sorumluluk projelerine büyük önem veren Okyanus Kolejleri'nde öğrencilerin toplumsal dayanışma ve yardımlaşma bilinci kazanmaları amaçlanıyor.

Bahçeşehir Okyanus Koleji’nde 12 Aralık 2012 Çarşamba günü Rehber Öğretmen Nuray Geçgün tarafından ortaokul öğrencilerine yönelik olarak "Sana Bir Gülücük Armağan Ediyorum" ve "İYİ" Projesi kapsamında "Gönüllü Olmak" konulu seminer verildi.

"Sana Bir Gülücük Armağan Ediyorum" Projesi ile yardım edilecek olan Bahçelievler Çocuk Esirgeme Kurumu hakkında kısa bir sunum yapıldıktan sonra "İYİ" Projesi'nin temelini oluşturan "Gönüllü olmak nedir? Bize ne kazandırır? Topluma ne kazandır?" gibi sorular yanıtlanarak, öğrencilerin de fikri alındı.

Toplumsal duyarlılığa sahip, ekip çalışması yürütebilen, kendine güvenen bireyler yetiştirmeyi amaçlayan Okyanus Kolejleri, sosyal sorumluluk projelerine devam edecek. 

 

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
14 Aralık 2012, Cuma 09:59
Okunma
:
2.333 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları