Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Velilere, Okyanus'taki Eğitim Öğretim Faaliyetleri Anlatıldı
Velilere, Okyanus'taki Eğitim Öğretim Faaliyetleri Anlatıldı Velilere, Okyanus'taki Eğitim Öğretim Faaliyetleri Anlatıldı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri’nde düzenlenen "Veli Bilgilendirme Seminerleri"nde, velilere Okyanus'taki eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi verildi.

Nitelikli eğitimin adresi olan Okyanus Kolejleri, yeni eğitim öğretim yılı öncesi velileri bilgilendirmek amacıyla Veli Bilgilendirme Seminerleri düzenledi.

Bahçeşehir Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi Veli Bilgilendirme Semineri, 13 Eylül 2012 Perşembe günü 18:00-19:30 saatleri arasında Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Seminer öncesi düzenlenen kokteylde birbirleriyle sohbet etme imkanı bulan velilere, daha sonra Konferans Salonu'nda Bahçeşehir Okyanus Koleji Okul Müdürü Erdem Üzam’ın açılış konuşmasıyla başlayan bir seminer verildi.

Ortaokul Müdür Yardımcısı Emrah Karatepe, OGES Bölüm Başkanı Sabiha Yılmaz, Rehberlik Zümre Başkanı Zeynep Ergünoğlu ve İngilizce Zümre Başkanı Sevil Süngü’nün bilgilendirme sunumlarıyla devam eden seminerde son olarak ortaokul kademesinde görev yapacak olan tüm öğretmenler sahneye davet edilerek velilere tanıtıldı.

Bahçeşehir Okyanus Koleji Anadolu Lisesi, Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Veli Bilgilendirme Semineri de (9. Sınıflar), 12 Eylül 2012 Çarşamba günü gerçekleştirildi. Saat 18.00’da Bahçeşehir Okyanus Koleji iç avlusundaki kokteylde bir araya gelen velilere, daha sonra Konferans Salonu'nda Okul Müdürü Erdem Üzam’ın açılış konuşmasının ardından Müdür Yardımcısı Özgür Aker, Rehber Öğretmen Ercan Çaykara, YGS-LYS Koordinatörü Ömer Açıkyürek ve İngilizce Bölüm Başkanı Sevgi Süngü tarafından bilgilendirme sunumu yapıldı.

Renkli Tanıtım

Avcılar Okyanus Koleji'nde düzenlenen Veli Tanıtım Günleri kapsamında da 12 Eylül 2012 Çarşamba günü ortaokul, 13 Eylül 2012 Perşembe günü Anadolu Lisesi ile Fen ve Proje Lisesi velilerine bilgi verildi. 14 Eylül 2012 Cuma günü ise İlkokul 1. Sınıf velilerine yönelik olarak “Okuma Yazmaya Hazırlık Semineri” düzenlendi.

2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı'nda yapılacak etkinliklerin, izlenecek stratejilerin belirtildiği toplantılarda Avcılar Okyanus Koleji’nin fiziksel şartları, akademik eğitimi, sosyal imkanları, dil eğitimi, rehberlik ve psikolojik danışmanlık hizmetleri, proje başarılarıSBS ve YGS Koordinatörlükleri'nin çalışmaları hakkında velilere bilgi verildi.

1. Sınıf velilerine yönelik olarak düzenlenen “Ses Temelli Eğitim Semineri”  veliler tarafından ilgiyle karşılanırken, kulüp ve yetenek şovları da tanıtım günlerini renklendirdi. Koteyl ile son bulan Veli Tanıtım Günleri'nde 1.Sınıf öğrencileri şişme oyun alanında doyasıya eğlendi.

Tüm velilerimize gösterdikleri ilgi ve katılımdan dolayı teşekkür eder, 2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı'nın sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini temenni ederiz.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
17 Eylül 2012, Pazartesi 12:12
Okunma
:
6.419 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları