Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Öğrencilerle Velilerin Eğlenceli Buluşması
Öğrencilerle Velilerin Eğlenceli Buluşması Öğrencilerle Velilerin Eğlenceli Buluşması
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Okul Öncesi, İlkokul 1. ve 6. Sınıf öğrenci ve velileri, "Ailemle Eğleniyorum" etkinliğinde buluşarak keyifli saatler geçirdiler.

Okyanus Ailesi, eğlenceli etkinliklerde buluşmaya devam ediyor.

Bahçeşehir Okyanus Koleji Okul Öncesi ile İlkokul 1. Sınıf öğrenci ve velileri "Ailemle Eğleniyorum" etkinliğinde bir araya geldiler.

8 Aralık 2012 Cumartesi günü Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde gerçekleştirilen etkinlikte öğrenci ve veliler; ebru, yüz boyama, el baskı, resim çalışması, fotoğraf çerçevesi süsleme, maske süsleme, cam süsü tasarımı, mumluk tasarımı yaparak sanatsal yeteneklerini konuşturdular.

Anne ve babalarıyla birlikte birbirinden güzel eserler ortaya koyan minikler, bu eğlenceli buluşmada çok mutlu oldular.

Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde 6. Sınıflar'a yönelik "Ailemle Eğleniyorum" etkinliği de 15 Aralık 2012 Cumartesi günü Spor Salonu'nda 13.00-15.00 saatleri arasında yapıldı.

Çuval yarışı, halat çekme yarışı, mendil kapmaca ve kaşıkla pinpon topu taşıma yarışlarından oluşan etkinlikte veliler çocuklarıyla hem yarıştı, hem de eski çocukluk günlerine dönerek doyasıya eğlendi.

Etkinliğe katılan velilere; bu tür organizasyonlarda öğrencilerin yanında yer alarak destek sağlamaları nedeniyle teşekkür edilerek, çocukları eliyle birer sertifika verildi. Veliler de eğlenceli etkinliklerde yeniden bir araya gelmek dileğiyle, etkinlikten oldukça mutlu ayrıldılar.

 

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
11 Aralık 2012, Salı 15:12
Okunma
:
3.808 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları