Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | 11. ve 12. Sınıflar'a Seminer
11. ve 12. Sınıflar'a Seminer 11. ve 12. Sınıflar'a Seminer
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Ünlü eğitim yazarı ve CNN Türk "Başarıya Doğru" programının yapımcısı Sait Gürsoy, Beylikdüzü ve Avcılar Okyanus Koleji'nde lise öğrencilerine yönelik motivasyon seminerine katıldı.

Okyanus Kolejleri öğrencilerini sınavlara en iyi şekilde hazırlayabilmek için motivasyon seminerleri düzenliyor.

Ünlü eğitim yazarı ve CNN Türk "Başarıya Doğru" programının yapımcısı Sait Gürsoy, Beylikdüzü Okyanus Koleji'nde 24 Aralık 2012 Pazartesi günü 11. ve 12. Sınıf öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen Motivasyon Semineri'ne katıldı.

Okyanus Kolejleri YGS-LYS Koordinatörlüğü ve İstanbul Bilgi Üniversitesi işbirliği ile gerçekleştirilen "Başarıya Doğru" konulu seminerde Sait Gürsoy, öğrencilere çok önemli tavsiyelerde bulundu.

Ailenin tutumunun başarıya doğru giden yoldaki etkisini vurgulayan Gürsoy, başarı için neler yapılması gerektiğini anlattı.

Sait Gürsoy, 25 Aralık 2012 Salı günü de Avcılar Okyanus Koleji'nde lise öğrencileriyle buluştu. 11. ve 12. Sınıflar'ın büyük ilgi gösterdiği seminerde, LYS puan oluşumu ve OBP hesaplanmasındaki yeni sistem hakkında bilgi veren Gürsoy, doğru üniversite ve meslek seçimi hakkında da öğrencilere önerilerde bulundu.

Seminer sonunda Okyanus Kolejleri adına Genel Müdür Yardımcısı Bekir Mazman tarafından Sait Gürsoy'a çiçek takdim edildi.

 

 

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
26 Aralık 2012, Çarşamba 10:22
Okunma
:
5.622 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları