Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu 2-D Sınıfı Öğrencileri Hayat Bilgisi Dersinde
Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu 2-D Sınıfı Öğrencileri Hayat Bilgisi Dersinde Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu 2-D Sınıfı Öğrencileri Hayat Bilgisi Dersinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu 2-D Sınıfı Öğrencileri Karayolu Trafik Haftası’nı Değerlendirdi.

İçişleri Bakanlığınca 2019 yılı "Yaya Öncelikli Trafik Yılı" olarak ilan edilmiştir. 04 - 10 Mayıs 2019 tarihleri arasında kutlanan "Karayolu Trafik Güvenliği Günü" ve "Karayolu Trafik Haftası"nda "Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın" sloganıyla "Yaya Öncelikli Trafik Güvenliği" teması kapsamında, ülke genelinde çeşitli etkinlikler gerçekleştirilir.

2-D sınıfı öğrencileri öncelikle bu konu ile ilgili videolar izledi. Sonrasında, bu konuya dikkat çekebilmek amacı ile görev paylaşımı yapıldı. Öğrenciler dörderli gruplara ayrıldı ve bu gruplar, şiir kanalı, kompozisyon kanalı, şarkı kanalı ve afiş kanalı olmak üzere adlandırıldı. Her grup haftanın anlam ve önemini anlatabilmek adına üstlendiği kanal ile ilgili çalıştı.Öğrenciler çalışmalarının sonuçlarını sınıfta arkadaşları ile paylaştı.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Hilal Atlı
Tarih
:
14 Mayıs 2019, Salı 16:59
Okunma
:
1.042 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları