Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Üstün Zekâlılar Ve Yetenekliler İlkokulu 3. Sınıf Esnek Öğrenme Grubu ‘Problemler Yarışıyor’ Etkinliğinde
Üstün Zekâlılar Ve Yetenekliler İlkokulu 3. Sınıf Esnek Öğrenme Grubu ‘Problemler Yarışıyor’ Etkinliğinde Üstün Zekâlılar Ve Yetenekliler İlkokulu 3. Sınıf Esnek Öğrenme Grubu ‘Problemler Yarışıyor’ Etkinliğinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3. sınıf esnek öğrenme grubu 10 Ocak Perşembe günü matematik dersi kapsamında ‘Problemler Yarışıyor’ etkinliğini yaptı.

Öğrenciler önce iki gruba bölündü ve özgün birer grup ismi belirlendi. Sonrasında kendilerine verilen kağıtlara dönem başından itibaren işlenmiş olan konularla ilgili problem oluşturmaları ve oluşturdukları problemleri çözmeleri istendi. Kendi yazdıkları problemleri çözdükten sonra takımlar arasında problemler değiştirildi ve her takım karşı takımın problemlerini çözdü. Yapılan yanlışlar düzeltildi. Yarışma sonunda en çok problemi yazan ve doğru çözen grup birinci oldu ve tebrik edildi.

Yapılan bu etkinlikle öğrenciler, dönem başından itibaren işlenen konuları tekrar etmiş ve pekiştirmiş oldular. Problem yazma becerilerini geliştirdiler ve grupla birlikte işbirliği içerisinde çalışmanın keyfini tattılar.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Emine Gezer
Tarih
:
11 Ocak 2019, Cuma 11:52
Okunma
:
923 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları