Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Bahçeşehir Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3-F SınıfıÖğrencileri “Elektrik Devresi” Etkinliğinde.
Bahçeşehir Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3-F SınıfıÖğrencileri “Elektrik Devresi” Etkinliğinde. Bahçeşehir Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3-F SınıfıÖğrencileri “Elektrik Devresi” Etkinliğinde.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3-F sınıfı öğrencileri “Fen Bilimleri” dersi kapsamında “Elektrik Devresi” etkinliği yaptılar.

3-F sınıfı öğrencileri “Fen Bilimleri” dersi “Yaşamımızdaki Elektrik” konusu kapsamında “Elektrik Devresi” etkinliği yaptılar. Fen Bilimleri dersinde ampul, duy, pil, kablo gibi kavramları öğrenen öğrenciler bu kavramların neler olduğunu yakından görmek için bir etkinlik yaptılar. Duyların üzerine ampulleri takarak, pil ve kablolar yardımı ile basit elektrik devresi kurdular. Pilin bir elektrik kaynağı olduğunu hatırlayarak öğrendikleri bilgiler üzerinde tartıştılar.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Gülşah Tuna
Tarih
:
16 Mart 2019, Cumartesi 17:23
Okunma
:
1.001 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları