Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3. Sınıf Matematik Esnek Grup Öğrencileri “Birim Kesirleri Toplayarak Bütün Elde Edelim” Etkinliğinde
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3. Sınıf Matematik Esnek Grup Öğrencileri “Birim Kesirleri Toplayarak Bütün Elde Edelim” Etkinliğinde Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3. Sınıf Matematik Esnek Grup Öğrencileri “Birim Kesirleri Toplayarak Bütün Elde Edelim” Etkinliğinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3. Sınıf Matematik Esnek Grup Öğrencileri 4 Nisan Perşembe günü Matematik dersi kapsamında “Birim Kesirleri Toplayarak Bütün Elde Edelim” etkinliği yaptılar.

Öğrencilere manyetik tahta üzerinde birim kesirleri toplama işlemleri verildi. Her öğrenci önce tek sonra grup arkadaşıyla işlemleri tamamlayıp kaç bütün ya da bir bütünün kaçta kaçını elde ettiğini buldu.

Öğrenciler bu etkinlikle kesirlerde toplama konusunda alıştırma yapmış oldular. Yapılangrup çalışmasıyla bir görevi paylaşımla tamamlama becerilerini geliştirdiler ve konu tekrarlarını sınıf içinde eğlenceli bir etkinlik ile gerçekleştirmiş oldular.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Şükran Avcı Sarıkaya
Tarih
:
06 Nisan 2019, Cumartesi 17:18
Okunma
:
950 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları