Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3-E Sınıfı Öğrencileri ‘Bölgeleri Tanıyalım' Etkinliğinde
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3-E Sınıfı Öğrencileri ‘Bölgeleri Tanıyalım' Etkinliğinde Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3-E Sınıfı Öğrencileri ‘Bölgeleri Tanıyalım' Etkinliğinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3-E sınıfı öğrencileri‘Ülkemiz ve Bölgeleri’ konusu kapsamında kendi sunumlarını hazırlayıp arkadaşlarına sundular.

Öğrenciler ikişer kişilik gruplara bölündü ve her grup için birer bölge belirlendi. Öğrencilerin kendi bölgelerini tanıtan birer sunum hazırlamaları istendi. Öğrenciler hazırladıkları sunumlarda o bölgenin iklimi, bitki örtüsü, o bölgede bulunan iller, bölgede en çok yetiştirilen ürünler, bölgedeki turistik yerler, yöresel kıyafetler ve yöresel yemekler başlıklarına yer verdi. Her öğrenci kendi sunumunu sınıfta arkadaşlarına anlattı ve sunum sonunda arkadaşlarına anlattıkları ile ilgili sorular sorarak öğrendiklerini pekiştirdiler.

Yapılan etkinlikle öğrenciler sunum hazırlama, bir topluluk karşısında etkili konuşma, planlama, grupla çalışma, sorunluluk alıp yerine getirme gibi farklı birçok becerilerini kullandılar ve ülkemizin yedi bölgesini sürece dahil olarak eğlenerek öğrendiler.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Emine Gezer
Tarih
:
23 Mayıs 2019, Perşembe 10:25
Okunma
:
1.220 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları