Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Bahçeşehir Okyanus Koleji 1. Sınıf Öğrencileri Okudukları "Bahçıvan Köstebek ve Uçan Karınca Kıvırcık" Adlı Kitabın Yazarı Aysun Berktay Özmen ile Buluştular.
Bahçeşehir Okyanus Koleji 1. Sınıf Öğrencileri Okudukları "Bahçıvan Köstebek ve Uçan Karınca Kıvırcık" Adlı Kitabın Yazarı Aysun Berktay Özmen ile Buluştular. Bahçeşehir Okyanus Koleji 1. Sınıf Öğrencileri Okudukları "Bahçıvan Köstebek ve Uçan Karınca Kıvırcık" Adlı Kitabın Yazarı Aysun Berktay Özmen ile Buluştular.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Teraryum etkinliği ile oluşan minyatür bahçe...

"Bahçıvan Köstebek ve Uçan Karınca Kıvırcık" adlı kitapta hikaye, toprak altında yaşayan ve çalışan Bahçıvan Köstebek’in hayatında değişiklik yapma arzusu ile başlar. Olay yerin altında sadece toprak ve taş görmekten sıkılan Bahçıvan Köstebek’in, yeryüzünde gördüğü tüm güzellikleri cam kavanoz içinde bir bitki bahçesi yaparak taşımak isteme arzusu ve bu arzusunu gerçekleştirmesi, en sonunda da Karınca Kıvırcık ile olan arkadaşlığı ile devam ediyor.

1. Sınıf öğrencileri 07 Mart Perşembe günü "Bahçıvan Köstebek ve Uçan Karınca Kıvırcık" adlı kitabın yazarı Aysun Berktay Özmen hanımefendiyi sınıflarında ağırlamaktan büyük mutluluk duydular.

Öğrenciler zevk alarak okudukları kitabın yazarını karşılarında görünce çok mutlu oldular. Onunla sohbet etme fırsatı yakaladılar ve merak ettiklerini sordular. Yazar, kitabı nasıl yazdığını ve konusundan kısaca bahsettikten sonra öğrenciler ile beraber kağıt üzerinde terraryum yaptılar.

Etkinlik bitiminde yazar öğrencilerin kitaplarını imzaladı. Güzel geçen bir saatten sonra öğrenciler yazarı güzel dileklerle ve çiçek sunarak uğurladılar.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Selin Erçin Tiryaki
Tarih
:
16 Mart 2019, Cumartesi 17:11
Okunma
:
1.226 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları