Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Fen Lisesi | Haber | 11. Sınıflar, Educatürk Eğitim Fuarı’nda
11. Sınıflar, Educatürk Eğitim Fuarı’nda 11. Sınıflar, Educatürk Eğitim Fuarı’nda
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Behçeşehir ve Beylikdüzü Okyanus Koleji 11. Sınıf öğrencileri, İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen Educatürk Eğitim Fuarı’nı gezdiler.

Okyanuslu öğrencilerin eğitim gezisi...

Bahçeşehir ve Beylikdüzü Okyanus Koleji 11. Sınıf öğrencileri, 17 Aralık 2013 Salı günü İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen Educatürk Eğitim Fuarı’na katıldılar. 

Yurt dışından gelen üniversite temsilcileri ile ekranlardan tanıdığımız Sadık Gültekin'in de katıldığı fuarıgezen 11. Sınıf öğrencileri, üniversiteleri yakından tanıma fırsatı buldular.

Fuarda üniversite stantlarında yapılan tanıtımlar, öğrencilerin geleceğe yönelik eğitim ve kariyer planlarını şekillendirmelerine yardımcı oldu. Öğrenciler, üniversitelerin hangi bölümlere sahip olduğu, verilen eğitim kalitesi ve içeriği, bölümlerin taban ve tavan puanları, üniversitenin sunduğu sosyal aktivite ve imkanlar hakkında bilgi edindiler.

Daha sonra konferans salonundaki seminer etkinliklerine katılan Okyanuslu öğrenciler, üniversite tercihlerini bu bilgileri göz önüne alarak yapacaklarını söylediler.

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
23 Aralık 2013, Pazartesi 14:24
Okunma
:
3.291 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları