Avcılar Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Veliler Kahvaltıda Buluştu
Veliler Kahvaltıda Buluştu Veliler Kahvaltıda Buluştu
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji 6. Sınıf veli ve öğretmenleri ile Bahçeşehir Okyanus Koleji 3. Sınıf veli, öğretmen ve öğrencileri farklı mekanlarda düzenlenen kahvaltı etkinliğinde buluştular.

Okyanus Kolejleri'nde öğretmen, öğrenci ve velileri buluşturan kahvaltı etkinlikleri düzenlenmeye devam ediyor...

Avcılar Okyanus Koleji 6. Sınıf velileri 8 Aralık 2012 Cumartesi günü Kasr-ı Serçehan'da gerçekleştirilen kahvaltıda bir araya geldiler. Ortaokul Müdür Yardımcıları Nilay Coşar ve Kaan Sezgin'in ev sahipliğini üstlendiği kahvaltı organizasyonunda veliler; Sınıf Öğretmenleri Nazlı Aydın, Elif Kılın, Ümit Acar ve Rehberlik Öğretmeni Nida Kekezoğlu ile keyifli bir gün geçirdiler.

Geçmişten günümüze kültürlerin ve uygarlıkların beşiği olan Mardin'in geleneksel lezzet ve sunumuyla gerçekleştirilen kahvaltının ardından içilen bol köpüklü keyif kahveleriyle sohbet iyice koyulaştı.

Kahvaltı sonunda yeni organizasyonlarda buluşmak dileğiyle vedalaşılırken, Avcılar Okyanus Koleji’nde veli buluşmaları önümüzdeki günlerde de devam edecek.

Bahçeşehir Okyanus Koleji 3. Sınıf öğretmen, öğrenci ve velileri de 8 Aralık 2012 Cumartesi günü Göl Restoran'da düzenlenen kahvaltıda bir araya geldiler. Kurumsal Satış ve Tanıtım Müdürlüğü'nün düzenlediği organizasyona katılan veliler, sohbet ederek birbirlerini tanıma fırsatı buldular.

Bahçeşehir Okyanus Koleji Okul Müdürü Erdem Üzam, Kademe Müdür Yardımcısı Taner Bulut, Kurumsal Satış ve Tanıtım Müdürü Özgür Aker ile 3. Sınıf öğretmenleri de bu keyifli kahvaltıda velilerle sohbet ettiler.

 

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
12 Aralık 2012, Çarşamba 12:11
Okunma
:
3.325 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları