Avcılar Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Ortaokul öğrencilerimiz ‘Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün’ projesi kapsamındaki meslek gezilerinde bu hafta ‘ DOKTORLUK’ mesleğini tanıdılar.
Ortaokul öğrencilerimiz ‘Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün’ projesi kapsamındaki meslek gezilerinde bu hafta ‘ DOKTORLUK’ mesleğini tanıdılar. Ortaokul öğrencilerimiz ‘Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün’ projesi kapsamındaki meslek gezilerinde bu hafta ‘ DOKTORLUK’ mesleğini tanıdılar.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji öğrencileri okulun ikinci dönemine, Ortaokul Rehberlik biriminin düzenlemiş olduğu ‘Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün’ meslek gezileriyle başlamış oldu.

Doktor olmak isteyen öğrencilerimiz Rehber Öğretmenleri Gökçe DİŞBUDAK ile beraber Avcılar Hospital’ı  ziyarete gittiler. Göz Doktoru, Çocuk Doktoru, Genel Cerrah, Kalp Cerrahı, Kardiyoloji, Acil Servis ve Diş Hekimi bölümünü ziyaret eden ve bu bölümler hakkında detaylı bilgi alan öğrencilerimiz; Doktor olmak için neler yapmaları gerektiklerini, kaç yıl okumaları gerektiğini ve uzmanlaşmak için nasıl bir yol izlemeleri gerektiklerini sorarak bilgi edindiler. Doktorluk mesleğini çalışma yerlerinde gören öğrencilerimiz meslek hakkında kafalarında daha detaylı bir tablo oluşturarak, doktor olmak için şimdiden çalışmaya başlamaları gerektiklerini de öğrenerek oradan ayrıldılar.


Haber
:
Münire Nilay COŞAR
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Gökçe Dişbudak
Tarih
:
22 Şubat 2019, Cuma 11:42
Okunma
:
731 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları