Avcılar Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Okyanus'ta Müzik Ziyafeti
Okyanus'ta Müzik Ziyafeti Okyanus'ta Müzik Ziyafeti
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar, Beylikdüzü ve Ataşehir Okyanus Koleji müzik yetenek bölümü öğrencileri, okulda arkadaşlarına müzik ziyafeti sundular.

Okyanus Kolejleri'nde öğrencilerin yetenek gösterileri devam ediyor...

Avcılar Okyanus Koleji müzik yetenek bölümü öğrencileri, okulda arkadaşlarına kulakların pasını silen bir müzik ziyafeti sundular.

4 Aralık 2012 Salı günü gerçekleştirilen etkinlikte, yetenek bölümü öğrencileri ilk konserlerini verdiler.

Öğrencilerin başarılı performansı, müzikteki çabalarının meyvelerini toplamaya başladıklarının göstergesi oldu. Herkesten tam not alan renkli etkinlik, büyük beğeni topladı.

Avcılar Okyanus Koleji 3., 4., 5., 6. ve 7. Sınıf yetenek öğrencileri 25-27 Aralık 2012 tarihlerinde de okul kantininde piyano, yan flüt ve gitar dinletileriyle arkadaşlarına yeteneklerini sergilediler.

Beylikdüzü Okyanus Koleji'nde de öğrenciler "Müzik Dinletileri" adlı program kapsamında, sanatsal yeteneklerini göstererek, renkli etkinliklere imza attılar.

Kasım ve Aralık ayı boyunca Pazartesi ve Cuma günleri yetenek-kulüp saatlerinde gerçekleştirilen etkinliklerde; gitar, piyano, vurmalı çalgılar ve flüt dinletileri sunuldu.

Ataşehir Okyanus Koleji müzik yetenek öğrencileri de 10 Aralık 2102 Pazartesi günü öğle arasında arkadaşlarına müzik ziyafeti sundular.

Çeşitli müzik aletleri ile notalara ses veren öğrencilerin performansı görülmeye değerdi. Tüm branşlarda yeteneklerini sergileyen öğrencilerin etkinlikleri önümüzdeki günlerde de devam edecek.

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
08 Aralık 2012, Cumartesi 10:08
Okunma
:
5.558 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları