Avcılar Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Okyanus, Geleceğin AB Danışmanlarını Yetiştiriyor
Okyanus, Geleceğin AB Danışmanlarını Yetiştiriyor Okyanus, Geleceğin AB Danışmanlarını Yetiştiriyor
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji'nde haftada 1 etkinlik ders saati olmak üzere; 6.,7.,9. ve 10. Sınıflar'a Avrupa Birliği ile ilgili ders veriliyor.

Türkiye'nin Avrupa Birliği müzakere süreci devam ederken, Okyanus Kolejleri de öğrencilerini Avrupa Birliği konusunda eğiterek, geleceğin Avrupa Birliği Danışmanları'nı yetiştiriyor...

Türkiye'de AB yolunda yaşanan en büyük engellerden birisi de Avrupa'yı yeterli ölçüde tanımamak... Avrupa'nın tarihsel ve ekonomik sürecini anlamak, Avrupa Birliği'ni ve geleceğini anlamak için büyük önem taşıyor.

Büyüyen ekonomisiyle birlikte değerler ve gelenekler açısından da çok fazla değişikliğe uğrayan Avrupa, tarih boyunca medeniyetlerin yaşadığı onca acıya rağmen Avrupa değerlerini oluşturarak, bu değerler üzerine büyük bir siyasi, ekonomik ve sosyal platform oluşturdu.

Okyanus Kolejleri de öğrencilerine Avrupa Birliği'ni tanıtmayı ve gerekli çıkarımları yapmalarını sağlamayı hedefliyor.

Bu çerçevede Avcılar Okyanus Koleji'nde haftada 1 etkinlik ders saati olmak üzere, öğrenci merkezli bir ders modülü hazırlanarak, 6.,7., 9. ve 10. Sınıflar'da derslere başlandı.

Sosyal Bilgiler, Tarih ve Yabancı Dil öğretmenlerinin ortaya koyduğu kavram dersleriyle birlikte öğrencilere sene sonunda "Okyanus Koleji Avrupa Birliği Danışmanı" adı altında bir sertifika verilmesi hedefleniyor.

 

 

 

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
10 Kasım 2012, Cumartesi 09:26
Okunma
:
2.770 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları