Avcılar Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Avcılar Okyanus Ortaokul Öğrencileri "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün" Projesi Kapsamında İstanbul Tedarik Bölge Başkanlığında
Avcılar Okyanus Ortaokul Öğrencileri "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün" Projesi Kapsamında İstanbul Tedarik Bölge Başkanlığında Avcılar Okyanus Ortaokul Öğrencileri "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün" Projesi Kapsamında İstanbul Tedarik Bölge Başkanlığında
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Gelecekteki meslek tercihlerinde asker olmak istediklerini belirtmiş olan öğrenciler 28 Şubat 2018 Çarşamba günü tedarik başkanlığını ziyaret ettiler.

        Gelecekteki meslek tercihlerinde asker olmak istediklerini belirtmiş olan öğrenciler 28 Şubat 2018 Çarşamba günü tedarik başkanlığını ziyaret ettiler. Proje kapsamında ikinci etap olan ve rehber öğretmeni tarafından düzenlenen meslek tanıtım gezisinde 5. sınıf öğrencileri, okul velilerinden olan Albay Ersin Saray’ın çalıştığı yerde ziyaret ederek askerlik mesleğini ve gerekliliklerini öğrendiler.

         Ersin Saray öğrencilere eğitim öğretim hayatları boyunca hep hatırlayacakları güzel bir deneyim yaşamalarına yardımcı olmuştur. İstanbul Tedarik Bölge Başkanlığında bulunan tüm birimleri gezme ve tanımaları için yol göstermiştir. Akıllarına takılan her türlü soruya cevap bulup, mesleği yerinde gözlemleyen öğrenciler son derece eğitici ve keyifli bu gezide asker olmanın inceliklerini, çalışma artlarını ve mesleğe ait birçok detaylı bilgiyi öğrenmiş oldular.


Haber
:
Münire Nilay COŞAR
Editör
:
Hüseyin ÜNSAL
Fotoğraf
:
Hatice EVİN
Tarih
:
01 Mart 2018, Perşembe 14:20
Okunma
:
1.245 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları