Avcılar Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Avcılar Okyanus Koleji Ortaokulunda tüm sınıflarımıza ikinci dönem ‘Kişisel Gelişim Dersleri’ devam ediyor.
Avcılar Okyanus Koleji Ortaokulunda tüm sınıflarımıza ikinci dönem ‘Kişisel Gelişim Dersleri’ devam ediyor. Avcılar Okyanus Koleji Ortaokulunda tüm sınıflarımıza ikinci dönem ‘Kişisel Gelişim Dersleri’ devam ediyor.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji Ortaokulunda tüm sınıflarımıza ikinci dönem ‘Kişisel Gelişim Dersleri’ devam ediyor.

Öğrencilerimizin kendilerini keşfetmeleri ve geliştirilmeleri, potansiyellerinin ortaya çıkarılması ve var olan bu potansiyelleri artırılması için ortaokul kademesi 5,6,7 ve 8. sınıflarımıza ‘Kişisel Gelişim’ derslerine ikinci dönemde devam ediliyor. 14 Şubat’ ta yapılan kişisel gelişim derslerinin 5.sınıf konusu  ‘başarı’ 6.sınıfların konusu ‘ motivasyon’  7.sınıfların konusu ‘ikna etmek’ 8.sınıfların konusu ‘hedef belirleme’ olarak işlendi.Kişisel gelişim dersleri video ve drama etkinlikleriyle pekiştirilmiş, daha sonra da bu kısa videodan ne anladıklarını cevaplayabilecekleri ‘Ne Anladım? Ne Kazandım?’ Formu uygulandı. Bu dersin onlara ne kattığı ve ne anladıkları bilgisine ulaşıldı. Daha sonra ‘3 Soru 1 Kişi’ formunu dağıtıldı. Bu formla çevresindeki kişilerle röportaj yaparak onların bu konuyla alakalı düşüncelerine ulaştılar.


Haber
:
Münire Nilay COŞAR
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Gökçe DİŞBUDAK
Tarih
:
23 Şubat 2019, Cumartesi 20:47
Okunma
:
677 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları