Avcılar Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Avcılar Okyanus Koleji ortaokul öğrencilerinin katılmış olduğu O’MUN tanıtım söyleşisi konferans salonunda gerçekleştirildi.
Avcılar Okyanus Koleji ortaokul öğrencilerinin katılmış olduğu O’MUN tanıtım söyleşisi konferans salonunda gerçekleştirildi. Avcılar Okyanus Koleji ortaokul öğrencilerinin katılmış olduğu O’MUN tanıtım söyleşisi konferans salonunda gerçekleştirildi.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji ortaokul öğrencileri O’MUN tanıtımı ve bilgilendirmesi için konferans salonunda bir araya geldiler.

Aralık ayında kış dönemi ve Nisan ayında bahar dönemi olarak yılda iki kere gerçekleştirilen, öğrencilerin diplomat rolünü üstlendiği, ülkeleri teslim ederek sorunları tartıştıkları, çözümler ürettikleri Birleşmiş Milletler Meclis modeli etkinliği (Model of United Nations) öğrencilere tanıtıldı. Öğrencilerin özgüvenine ve dil becerilerine büyük katkı sağlayan, sonunda uluslararası geçerliliği olan bir sertifika kazandıkları etkinlik; daha önce katılım sağlayan öğrencilerle gerçekleştirilen bir söyleşiyle ortaokul öğrencilerine aktarıldı. Sorular soran öğrenciler bu konuda akıllarına takılan soruları birebir deneyimleyen öğrencilerden dinlediler.


Haber
:
Münire Nilay COŞAR
Editör
:
foto_cam
Fotoğraf
:
Duygu Oruç
Tarih
:
31 Ekim 2018, Çarşamba 13:38
Okunma
:
589 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları