Avcılar Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | AVCILAR OKYANUS KOLEJİ ORTAOKUL KADEMESİNDE SEÇİM HEYECANI
AVCILAR OKYANUS KOLEJİ ORTAOKUL KADEMESİNDE SEÇİM HEYECANI AVCILAR OKYANUS KOLEJİ ORTAOKUL KADEMESİNDE SEÇİM HEYECANI
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji ortaokul kadememizde seçim heyecanı yaşandı.

Avcılar Okyanus Koleji Rehber Öğretmenleri Mülayim Topçu, Hatice Evin, Gökçe Dişbudak önderliği ve gözetiminde ortaokul öğrencilerimiz 10 Ekim Çarşamba günü 2018-2019 eğitim-öğretim yılı okul temcilsini seçti. Yoğun ve dolu-dolu geçen propaganda süreci sonunda seçimler ortaokul katında gerçekleşti.

‘Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri’ projesi kapsamında öğrencilerimize katılımcı olma, iletişim kurma, demokratik liderliği benimseyebilme ve kamuoyu oluşturabilme becerilerinin kazandırılması hedeflenmiştir. Okulda demokrasi kültürünü geliştirmek için yaptığımız bu seçimler öğrencilerimizin oylarıyla anlam kazanmıştır.

Seçim süreci öncesi seçilen sınıf temsilcileri belirlenerek propaganda süreci boyunca afişler asılıp, sınıfları gezmiş ve konferans salonunda konuşma gerçekleştirmişlerdir.

Oy verme sürecinin tamamlanmasından sonra 7-A sınıfından Hasan Doğan okul meclisi temsilcisi olarak seçim yarışını kazanmıştır. Öğrencimiz Hasan Doğan ve tüm aday sınıf temsilcilerimiz (5-A,5-B, 5-C, 6-A, 6-D,7-C,7-D ve 7-E) seçim sürecinde göstermiş olduğu özveri ve isteklerinden dolayı tebrik ederiz.


Haber
:
Münire Nilay COŞAR
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Mülayim TOPÇU
Tarih
:
16 Ekim 2018, Salı 23:13
Okunma
:
795 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları