Avcılar Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Avcılar Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinde İlk Gün Coşkusu Yaşandı.
Avcılar Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinde İlk Gün Coşkusu Yaşandı. Avcılar Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinde İlk Gün Coşkusu Yaşandı.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar okyanus koleji ortaokul kademesi, 2019-2020 yeni eğitim öğretim yılına dinamik İngilizce öğretmen kadrosu ve coşku dolu öğrencileri ile merhaba dedi.

26-29 Ağustos tarihleri arasında 5.sınıf öğrencileri ile oryantasyon haftası başlamıştır. Bir hafta boyunca süren oryantasyon sürecinde yeni öğrencilerle tanışılmış, okula adaptasyon süreci ve İngilizce dersinin önemi benimsetmek, öğrencilere İngilizce'yi sevdirmek adına sınıf içerisinde çeşitli etkinlikler yapılmıştır. 5.sınıf öğrencileri İngilizce öğretmenleri ile tanışmış, günde 5 saatten oluşan İngilizce dersine eğlenceli oyun,aktivite ve yeni döneme hazırlık amaçlı işlenen konular ile merhaba demiştir. Yabancı dili öğrencilere sevdirip gerçek yaşama aktarmalarını sağlamayı hedefleyen Avcılar Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi yoğun ve bir o kadar da keyifli bir şekilde İngilizce yolculuğuna başlamıştır. Öğrencilerin  ilk gün heyecanı birlikte yer aldıkları fotoğraf karelerinde yansımaktadır. 

Tüm öğrencilerimize başarı dolu verimli bir eğitim öğretim yılı dileriz.


Haber
:
Münire Nilay COŞAR
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Hazal ALTIN
Tarih
:
29 Ağustos 2019, Perşembe 09:36
Okunma
:
815 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları