Avcılar Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Avcılar Okyanus Koleji ortaokul kademesi öğrencileri 7 Şubat 2019 Perşembe günü okulumuz konferans salonunda oynanan ‘Marvel’ adlı tiyatro oyununa büyük ilgi gösterdiler.
Avcılar Okyanus Koleji ortaokul kademesi öğrencileri 7 Şubat 2019 Perşembe günü okulumuz konferans salonunda oynanan ‘Marvel’ adlı tiyatro oyununa büyük ilgi gösterdiler. Avcılar Okyanus Koleji ortaokul kademesi öğrencileri 7 Şubat 2019 Perşembe günü okulumuz konferans salonunda oynanan ‘Marvel’ adlı tiyatro oyununa büyük ilgi gösterdiler.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji ortaokul kademesi öğrencileri ‘Marvel’ adlı tiyatro oyununa yoğun katılım sağladılar. Öğrenciler hem çok eğlendi hem de bazı öğrenciler tiyatro oyuncularıyla birlikte sahnede rol aldılar.

Öğrencinin aktif rol aldığı, yaparak-yaşayarak öğrendiği ve sınıf dışında da öğrendiklerini kullanabilecekleri alanlar yaratan bir dil eğitimini benimseyen Okyanus Kolejleri olarak her yıl ingilizce tiyatro etkinliği düzenlenmektedir. Öğrencilerin sadece sınıfta değil sahnede de etkin rol alma imkanı bulmasını sağlayan, İngilizce olarak duygu ve düşüncelerin sahnede nasıl ifade edildiğini görme, konuşma ve dinleme yeteneklerini genişletebilmelerini amaçlayan tiyatro etkinlikleri öğrencilerin oldukça keyif aldığı ve İngilizceyi yaşamlarının bir parçası haline getirmelerini kolaylaştıran etkinliklerdir.


Haber
:
Münire Nilay COŞAR
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
duygu oruç
Tarih
:
16 Şubat 2019, Cumartesi 15:01
Okunma
:
615 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları